Husbil

husbilNextrent hjälper er med semestern, boka husbil hos oss. Ni kan åka vart ni vill, stanna när ni vill och njuta av tillvaron. Vanligast så hyrs husbilarna ut veckovis men vill Ni hyra längre så ger vi naturligtvis rabatt. Det går även att hyra bilarna under en weekend. Varför inte låta sin dröm gå i uppfyllelse och slippa snö och slask. Långtidshyr en husbil för t.ex. en tripp till Spanien.

Adria Matrix 687 SL

Matrix 687 SL är en utmärkt bil för både den lite större familjen och för de som är ute efter lite extra bekvämlighet och lyx. Husbilen är utrustad med ett litet men väl planerat kök med både spis, ugn och ett stort kylskåp med separat frys. Längst bak finns en dubbelsäng ovanpå det rymliga garaget. Det speciella med Matrix 687 SL är dock den nedsänkbara sängen ovanför sittgruppen. Den ger tillsammans med den bäddbara sittgruppen sovplats för 6 vuxna! Samtidigt bibehålls de smidiga egenskaperna hos en halvintegrerad husbil. Vår M 687 SL är utrustad med dragkrok samt en 2,3 liters motor på 150 hk och har 4 bältade sittplatser inklusive föraren. 

Utrustningsinformation: 

ABS, Ac förardel, Airbag förare samt passagerare, Bodelsdörr med fönster myggnät och skräphink, CD/radio, Centrallås, Cykelställ, Elektriska fönsterhissar samt ytterbackspeglar, Elektrisk golvvärme, Färskvattentank 110 liter, Stort garage, 3-lågig spis, Gasolugn, Stort kylskåp med separat frys, köksutrustning för sex personer, Markis, Mörkläggningsgardin vindruta, Resårmadrass, Separat dusch med duschdörr, Svängbara pilotstolar med dubbla armstöd, 19¨ tv med dvd, Uppvärmd avfallstank 85 liter, Vridbar toalett m elspolning, Golvärme, värme och belysning i lastutrymmet, Ytterbelysning  Husbilen är helförsäkrad med uthyrningsmoment, allt för Er trygghet.

 

kök

toa

sov2

sov